HORECA

LA PEARL

arhAB design studio

AN FINALIZARE

2024

LOCATiE

Tulcea

ARHITECT

Bizdu Adrian

SUPRAFATA

4500 m²

arhAB studio

PREZENTARE PROIECT

Restaurantul, crama și sala de evenimente din proiectul La Pearl ( fost Rustic ) oferă o experiență de divertisment deosebită într-un mediu care îmbină perfect designul minimalist cu accentele rustice. Este un loc în care calitatea și atenția la detalii sunt cele mai importante, iar fiecare aspect al proiectului a fost conceput cu scopul de a crea o atmosferă cât primitoare și rafinată.

Marmura neagră este integrată prin diferite elemente individuale și  detalii subtile, aceasta având un impact deosebit și adaugând profunzime întregului design. Restul materialelor, în nuanțe calde de maro, crem și bej, în diferite texturi și finisaje, completează perfect atmosfera rustică și contemporană a proiectului.

Ne-am concentrat pe calitatea înaltă a fiecărui element din acest proiect. Sursele de iluminat atent plasate în încăperi aduc o atmosferă caldă și prietenoasă, subliniind detaliile și texturile alese.

arhAB design

DESCRIEREA PROIECTULUI

Restaurantul, crama și sala de evenimente din proiectul La Pearl oferă o experiență de divertisment deosebită într-un mediu care îmbină perfect designul minimalist cu accentele rustice. Este un loc în care calitatea și atenția la detalii sunt cele mai importante, iar fiecare aspect al proiectului a fost conceput cu scopul de a crea o atmosferă cât primitoare și rafinată.

Galerie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis convallis quam. Proin fermentum elit vitae nisl tristique, sagittis scelerisque diam tincidunt. Nullam luctus est id venenatis faucibus. Pellentesque eu velit eros. Pellentesque porttitor leo ante, in dictum metus lobortis ut.

Citatul proiectului

"În proiectul La Pearl, am creat un spațiu în care minimalismul contemporan se împletește cu eleganța rustică. Aici, calitatea și atenția la detalii sunt cele mai înalte virtuți, transformând fiecare experiență culinară și socială într-un moment de rafinament și plăcere."

arhAB BLOG

Îmbogățește-ți cunoștințele și află cele mai noi sfaturi și trucuri în design interior

AI O VIZIUNE?

CONTACT

arhAB Studio

Each project is treated as a unique journey, a journey in which we engage with passion and dedication to create a space that reflects the personality and style of each individual.