Logo arhab alb fara fundal

HORECA

See Food

arhAB design studio

AN FINALIZARE

2024

LOCATiE

Tulcea

ARHITECT

Bizdu Adrian

SUPRAFATA

250 m²

arhAB studio

PREZENTARE PROIECT

Fiecare element de design a fost ales cu grijă pentru a oferi o experiență culinară de neuitat. Plantele aduc un sentiment de prospețime și naturalețe, în timp ce texturile lemnoase și tonurile calde de alb și gri creează o senzație de confort și liniște. 

Zona de bar este un punct focal al restaurantului, fiind realizat din materiale premium, cu suprafețe lucioase care contrastează cu restul decorului. Scaunele de bar confortabile, în nuanțe de gri și auriu, invită la socializare și relaxare. 

arhAB design

DESCRIEREA PROIECTULUI

   Fiecare element de design a fost ales cu grijă pentru a oferi o experiență culinară de neuitat. Plantele aduc un sentiment de prospețime și naturalețe, în timp ce texturile lemnoase și tonurile calde de alb și gri creează o senzație de confort și liniște. 

Galerie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis convallis quam. Proin fermentum elit vitae nisl tristique, sagittis scelerisque diam tincidunt. Nullam luctus est id venenatis faucibus. Pellentesque eu velit eros. Pellentesque porttitor leo ante, in dictum metus lobortis ut.

Citatul proiectului

„Ne-am dorit să creăm un spațiu în care natura și eleganța să se îmbine armonios, oferind oaspeților noștri o experiență culinară de neuitat într-un cadru rafinat și primitor. Fiecare detaliu, de la plantele suspendate pe tavan până la accentele aurii subtile, este gândit pentru a aduce un plus de frumusețe și confort.”

arhAB BLOG

Îmbogățește-ți cunoștințele și află cele mai noi sfaturi și trucuri în design interior

AI O VIZIUNE?

CONTACT

arhAB Studio

Each project is treated as a unique journey, a journey in which we engage with passion and dedication to create a space that reflects the personality and style of each individual.

CERE O OFERTĂ PENTRU PROIECTUL TĂU PÂNĂ LA DATA DE 15 AUGUST ȘI BUCURĂ-TE DE SURPRIZE ȘI DISCOUNTURI SPECIALE

Bucură-te de

SURPRIZE SPECIALE
DIN PARTEA NOASTRĂ

Completează formularul nostru de contact și primește o ofertă personalizată în 24h.  Ne pasă să fii mulțumit la fiecare etapă a proiectului tău, iar datorită acestui lucru:

  • alocăm diferite sesiuni de modificări
  • suntem alături de tine la fiecare pas
  • poți beneficia de discount-urile colaboratorilor noștri
  • etapizarea noastră asigură o implementare fără surprize

   Suntem aici pentru a transforma visurile voastre în realitate, iar această este modalitatea noastră de a vă aduce un zâmbet în case. Completează formularul nostru de contact și primește o ofertă personalizată în 24h!

Echipa arhAB Studio vă urează Sărbători Fericite!

La arhAB

TE BUCURI DE
surprize SPECIALE

INTRĂ ÎN CONTACT CU NOI PÂNĂ LA DATA DE 15 AUGUST ȘI BUCURĂ-TE DE SURPRIZE ȘI DISCOUNTURI SPECIALE PENTRU PROIECTUL TĂU

   Suntem aici pentru a transforma dorințele tale în realitate, iar bonusurile sunt modalitatea noastră de a-ți pune zâmbetul pe buze.

Completează formularul nostru de contact și primește o ofertă personalizată în 24h!